Ambrozia

Început sezon Ambrozia 2014

Desi vara incepuse cu multa umiditate, temperaturile ridicate din ultima vreme au favorizat dezvoltarea ambroziei si astfel de la inceputul lunii August au fost semnalate si primele cazuri de reactii alergice la polen.

Probabil aceste simptome se vor amplifica in zilele urmatoare, mai ales in cazul persoanelor care nu au inceput un tratament de desensibilizare. Voi ati simtit-o?

3 comentarii la „Început sezon Ambrozia 2014

  • E ingrozitor! Eu pana in urma cu trei ani nu aveam habar ce este aceea alergie si mi-a fost foarte greu sa invat sa ma descurc cu simptomele. Aratam ca si cum as fi plans non-stop si aveam mancarimi la ochi, nas si cerul gurii. Nici sa respir nu puteam, daramite sa mai si performez corespunzator la munca!
    Am incercat Claritine, Xyzal si Aerius insa imi dadeau somnolenta si nici nu aveau cine stie ce efect. Spre norocul meu, cineva care se lupta de multi ani cu alergiile si a incercat multe medicamente mi-a recomandat Cetirizin-ratiopharm bei Allergien. In farmaciile noastre nu l-am gasit, insa l-am luat din Germania. Costa aprox 8 euro cutia cu 50 de pastile, nu da somnolenta si pot functiona foarte bine pe timpul zilei. Spre seara se mai duce din efect, insa e suportabil atata timp cat evit parcurile si stau mai mult in spatii inchise.
    Va trebui sa ne obisnuim cu situatia pentru ca la noi in tara nicicand nu se vor lua masuri de combatere a acestei buruieni; sper ca toti cei afectati sunt constienti de acest lucru.
    Va doresc multa sanatate tuturor!

    • Eu am gasit un remediu, sa zic asa, care isi face efectul cca o luna. Este vorba de diprophos injectabil. Atentie : cititi prospectul inainte de administrare sau intrebati medicul. Acest medicament are si reactii adverse in cazul folosirii pe perioade foarte indelungate ( afecteaza tesuturile osoase ). Este recomandat, din cate cunosc eu, folosirea a 3-4 injectii anual. Eu, la recomandarea medicului, am facut 3 injectii pe an la interval de cate o luna, in perioada iulie- octombrie si pot spune ca si-a facut efectul foarte bine. Dupa administrare la un interval de aprox 5 min mi-au disparut toate reactiile alergice, simteam ca si cand m-as fi nascut din nou. Sanatate multa

  • Sonia, intreaba alergologul si de Telfast 120mg, in cazul meu a fost singurul antihistaminic care nu-mi da somnolenta. Xyzal si Aerius intr-adevar ma transformau intr-un zombie fara nici un dram de energie.

Lasă un răspuns