Fără categorie

La Craiova, proprietarii care nu își curăță terenurile de ambrozie riscă amenzi

A început „acțiunea ambrozia“ la Craiova. Proprietarii care nu își curăță terenurile de ambrozie riscă amenzi pentru nerespectarea legii, anunță primarul Olguța Vasilescu.

Potrivit edilului, angajații Poliției Locale Craiova au început procedurile de identificare și notificare a deținătorilor de terenuri pe care se află această plantă.

„În cazul nerespectării legii, există și sancțiuni în acest sens: amendă de la 1.000 la 5.000 lei pentru persoanele fizice și amendă de la 10.000 la 20.000 lei pentru persoane juridice. Proprietarii sau deținătorii de terenuri pe care se află ambrozie au obligația legală de a desfășura lucrări de prevenire, combatere și distrugere a acesteia pe toata perioada de vegetație a plantei. Pentru terenurile aparținând domeniului public, angajații RAADPFL vor curăța ambrozia“, a anunțat, pe Facebook, Olguța Vasilescu.

One thought on “La Craiova, proprietarii care nu își curăță terenurile de ambrozie riscă amenzi

  • La Craiova e peste tot!!! Ani la rand am sunat,facut sesizari peste sesizari, lucrând in parcul industrial” al Consiluili Judetan Dolj” HayTECH langa aeroport si nici un rezoltat! Ce pretenti sa mai avem la altii daca ei nu fac nimic!!!😪

Lasă un răspuns